25379-bensa-olivier-enyorances-de-barcelona
search
  • 25379-bensa-olivier-enyorances-de-barcelona

Enyorances de Barcelona

Play

a sample

€37.70
Quantity

Excerpt

Juin 1988 - Paris, salle Gaveau - Annie Tasset (S), Jacques Deregnaucourt (vl), Catherine Grimaud (vl), Anita Blandeau (vla), Dominique Dujardin (vlc), Jean Mathelin (guit)

Enyorances de Barcelona
Allà per la banda d'Horta on s'estaven petits homes vinguts de Malaga, bidons de ferro que havien contingut benzina o mazut s'apilaven i es rovellaven a poc a poc, molt a poc a poc, sota unes palmeres de postals.
El mono blau dels homes-fusells era tacat pel vermell negros de la sang. Sobre els cossos estesos les mosques es tornaven boges. Per sobre cossos estesos, per sobre mosques ressonants, un Crist esculpit beneia indistinctament els que lluitaven per a ell tot cridant Arriba Espana.
De dalt del Tibidabo es podia veure la ciutat a la deriva, la quilla en l'aire, la quilla en l'aire. Allà per la banda d'Horta on s'estaven petits homes vinguts de Malaga, els bidons de ferro que havien potser contingut benzina o mazut havien desaparagut sobte la neu. Els petits homes caiguts un dia de l'etern estiu del Sud tenien fred. Només se sentia el cant silencios de les pedres. Si, tot estava en la logica absurd de les coses.


Enyorances de Barcelona

Play

a sample

€37.70
Quantity

Quick delivery

Satisfied or refunded

Secured payment

French knowledge


Any question ? 01 56 68 86 65

Details

Référence
25379
ISBN/ISMN
9790230953795
Instruments
Soprano, guitar and string quartet
Editions
Lemoine
Level
1. Very easy
Pages
19 + 5x6
Support
Score + parts
Genre
Classical
Duration
7'
Marking Scheme
Y
Release Date
11/01/2004

Similar songs and books

Clients comments